Bestill bok

Hva jeg har lært av å ha en coach

businessdrømmen coaching podcast Oct 09, 2024

I den nyeste episoden av podkasten Businessdrømmen deler Guri Five sine erfaringer med coaching og hva dette har lært henne og hvordan dette har vært livsendrende for hennes liv og business. 

Du finner den nyeste episoden av podkasten Businessdrømmen der hvor du hører på podkast eller ved å klikke på lenkene under:

Her i Acast

Her på iTunes

Her på Spotify

I episoden får du høre mer om: 

  • Verdien av støtte: Ingen kan gjøre alt alene. Å ha en coach gir deg en trygg havn, noen som lytter uten å dømme og som kan hjelpe deg å se ting fra nye perspektiver. Det er en investering i deg selv og din fremtid.

  • Å frigjøre blokkeringer: Mange av oss bærer på usynlige barrierer som hindrer utviklingen vår. Gjennom coaching har Guri lært å identifisere og jobbe med disse blokkeringene, noe som har gitt henne frihet til å vokse både personlig og profesjonelt.

  • Selvinnsikt og refleksjon: En god coach stiller de riktige spørsmålene og hjelper deg å finne dine egne svar. 

  • Transformasjon: Coaching er mer enn bare rådgivning. Det handler om å transformere måten du tenker på, slik at du kan ta bedre beslutninger og stå stødigere i de valgene du tar.

Fra Guri: Nå er jeg glad for å dele at jeg åpner for 1-til-1 coaching! Hvis du føler at du står litt fast, eller at du har drømmer du ønsker å realisere, så er jeg her for å hjelpe. La oss sammen bryte ned barrierene og skape en vei mot suksess.

Ønsker du 1:1 coaching med Guri Five? 

Send en e-post til [email protected] eller send en dm på Instagram: https://www.instagram.com/guri_five/

OKTOBER BONUS: 💎Mindset workshop💎

Bryt gjennom frykt og selvkritikk. Få de mentale verktøyene som har hjulpet meg og andre kvinner skape lønnsomme bedrifter. Bonusen 💎Mindset Workshop💎 er kun tilgjengelig i oktober ved kjøp av programmet Fra drøm til business.

Er du klar for å bryte gjennom dine største blokkeringer og skape en suksessfull business?

Bli med nå! Følg linken her: https://www.kommuniserbedre.no/fdtb 

Vil du ha mer hjelp fra Guri? Sjekk ut disse mulighetene her:

Eller send en e-post til [email protected]

Gode gratisressurser: